all kind of love.

Åker, drar till Skottland idag så vi hörs på fredag. :)
Jag har världens finaste vänner. puss på er.

HEHEHEHEJ!

Hej jag bakar en gigantisk kladdkaka och äter nån asiatiskmat, najs.

Jag tänkte göra en video när jag bakar. Jag ser ganska festlig ut, har musik på högsta volym - oftast 80-tal. Dansar och ser allmänt flummig ut. Men tyvärr har brorsan datorn med cam, så sorrrryyyyy!

LATER SMELL YAA LATER!

snett bajs.

jag hade gärna hoppat över den här dagen. fan.

I love mr awesome.

Igår däckade jag innan 8 tror jag, kommer inte ihåg. Gick till sängen för att ladda mobilen, en hund kommer och gosar med mig, jag vaknar av att mamma väckte mig klockan 7. DET VAR SÅ FUCKING SKÖNT - OMG. Plus att jag slapp en skällande pappa igår tack vore det. hihi

drogar The end's not near, så sjukt bra låt. Synd bara att band of horses inte har gjort så många andra bra låtar. Nu ska jag väll börja fixa mig och så. Vi hörs :) puss!

Dröm tills du dör.

Vad är din dröm? Vad vill jag bli när du blir stor?
Jag, personligen, har ingen aning. Men jag vet att jag vill se världen. Jag vill se Shark Alley i Nya Zeeland, prova på att bo i Italien, prova campa i Kanada, lära mig kanto med Joan i Kina, fotografera saker som folk inte ska uppleva i Afrika, leva livet, ta risker, tappa andan och inse att livet är grymt.

Ok, jag sover fortfarande inte. Jag är hopplös. Ska upp om.. för lite timmar. uuh.

The end's not near

vad gör jag uppe? Jo det ska jag berätta!
jag har ingen aning.

Nytt för idag är väl att jag hatar UL för det mesta. De gjorde att jag kom hem 2,5 timme försenat. Hade planer på att kliva in i huset klockan 16.30 men klev in exakt 19.00 för att örbyhus bestämde sig för att hata tågen. Uh, förstörde min dag totally.

Fick min mobil idag i alla fall. Känns finemang, den är awesome. Vill döpa den till lillan, men det heter min d40. Jag vill att alla mina saker ska heta Lillan. Hade en fågel som hette Lillan. Tyst Anna, du är trött. hihi. Fast den kom med en liten liten spricka, vet inte om jag ska byta ut den eller fortsätta ha den lilla sprickan. Orka skicka i väg den direkt liksom :( Ska skaffa en "ficka" eller vad man ska säga i alla fall. Jag som är så klumpig lär ha något som "skyddar" den lite. Nu ska jag väl avrunda och säga godnatt. Kommer nog inte sova men ett godnatt kan ni få. Godnatt. ciao.

let's be friends mr lovely

Lägger upp ett snabbt inlägg. Dagen var awsome. Jag, Malin och greys säger jag bara!
Har spenderat kvällen med vampire diaries och att plugga. Har pluggat en hel del faktiskt. Ganska stolt över mig själv. Nu ska jag titta klart på avsnittet sen blir det sängen. Imorgon: studiebesök på Globen. ciao.

Happy Birthday Mom!

Grattis världens bästa mamma

Gjorde en hallontårta till dig på din dag. puss!

DUDE?

pic: Elin och jag. hjärta.

Dags för skoldagen som är mest awesome. Börjar 10 slutar 12. Hemma till klockan 13 eller 14. AWESOME.

Nu: FIXA MIG. inte för att jag kommer orka det men ändå. :)

It's awesome

¨åh japaner in my heart


23 maj och någonting mer.

total lessnade på allting med bloggdesign att göra så jag tog bort den. Helt. Nu är min blogg tom - men glad. Den får vara så här tills jag kommer på hur jag vill ha det.

Jag tittade på greys - jag dog. SÅ BRA. fan. & jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår, jag hatar hår... fast.. ne. Jag älskar hår. När hår är snyggt gillar jag hår. Jag kan inte längre mobba utväxt och utväxt kompis för jag borde vara deras nya utväxtkompis. HAHA. Ne, men jag måste bestämma mig. Ena stunden vill jag vara blond andra rödhårig. Varför kunde jag inte ha beslutångest när det kommer till typ nagellack, fast det har jag också. Jag bara babblar. Jag ska nog börja en process till blond.. Jag är hopplös.

Pussades i regnet idag med min pojkvän - en sak jag ALLTID har velat göra. Pussas med någon jag är tok kär i när regnet bara WIOSSSH. När de bara kommer ner lite katter och hundar if you know what I mean. Dock förstörde Andreas det lite genom att säga att det var slemmigt och blött och att han ville sluta. När jag för en gångs skull ville att det skulle vara fint och typ.. usch lite romantiskt sådär (HAHA TYST ELIN) så förstör han det. eat shit Nyponsoppan!

Ska vi avsluta med lite nostalgi? Hitta några bilder idag, lite bilder som förut har gjort ont i hjärtat men som nu får mig att le & bara en massa tokbilder som får mig på toppenhumör ändå! Då kör vi.


 







dream about yesterday

helgen var lugn men fin. Lördagen spenderades först med att äta scones och dricka tee ute i trädgården med Alexandra och Andreas. Sen blev det några foton på ballec (dock inte så många, myggorna hindrade oss big time) sen ja.. vet jag inte. Var hemma hos Andreas, såg 27 dresses och grejer. Nu ska jag plugga, awesome! Eller.. ne. Sverige fick brons och.. ni får se bilderna sen. see you.

small and big - big and small

Då kan jag meddela världen att mina halsmandlar försvinner till hösten.

Nu ska jag till marknaden med Andreas, later.


up and down



snacka om att det är dimmigt ute, wo! Idag åkte jag till skolan - helt onödigt typ men what to do. Åkte hem till Tierp och Andreas, där åkte vi hem sen vidare till norra sjukarby och gick i skogen i någon timme. Det var awesome.

Sen tittade vi på biggest loser (det är väldigt fint att andreas och jag gillar samma saker hihi) och åt lite snickerstårta jag gjorde här om dagen. Nu ska jag titta på glee. Imorgon ska jag till sjukhuset för att kolla om jag ska opereras or not. Vi hoppas på operation, även om de verkar läskigt så blire nog nirre efter det. SLIPPA VARA SJUK = AWESOME.

puss.

So fucking bad

åh vänner, jag är frisk! Ja, typ. hostar lite men ska inte klaga. Dricker en kopp kaffe för att fira detta. Idag har jag varit en krigare och har haft ett tredje världskrig mot myrorna. Det är inte över än, men känns som jag har övertaget just nu. Uppdaterar senare, don't worry. B)



Har beställt en ny telefonix och det blev en nokia N900 (skrev nästan nikon där ett tag). Dyr jävel och fet jävel. Vettefan vad jag ska ha en sån bamsing till men jag kommer nog att älska den ändå. Måste bara fixa en tillfällig nu så jag kan få tag i folk, typ johannisen som jag ska vara med imorgon. Nu sätter jag punkt.

Billionair


Tänkte bara berätta lite snabbt innan jag hoppar i sängen att min mobil har lagt av och går inte att laga. Jag har inte beställt någon telefon än heller, vilket jag har sagt att jag ska göra flera gånger nu (det har varit så svårt att svika min telefon) men nu, när jag lite argsint möjligen skickade den rakt i golvet har jag inget val. Displayen har disco och blinkar som fan om man ens får på den.

Så imorgon måste jag beställa en ny telefon, spännande att veta vilken det blir. Lägger dessutom upp en awesome video med awesome innehåll. godnatt puss.

light.

fotade i tisdags.

tittar på the biggest loser (jag är en riktig wanker för det programmet) och inte så mycket mer än det. Imorgon är jag ensam hemma hela dagen, känns awesome. Nu ska jag måla mina naglar, festligt. see you

You kn-o-o-o-ow


Two Door Cinema Club - Something Good Can Work

lagom surt att jag har varit sjuk sen måndagskväll.
lagom surt att jag hade en media markt dejt med Joan i onsdags, men inte hände.
lagom surt att jag skulle till ballec i onsdags, som inte hände.
lagom surt att jag var halvdöd i torsdags.
lagom surt att jag inte känner någon smak när jag äter pga av min megaförkylning, uh.
lagom surt att jag egentligen skulle träffa alva idag.
lagom surt att jag blev erbjuden att jobba imorgon.

lagom najs att andreas kom till mig onsdag natt runt tre och sov med mig.
lagom najs att jag nu går på pencilin (mot min hals) så jag blir nog frisk snart.
lagom najs att jag nu ska klä på mig väldigt mycket kläder och följa med mamma ut till skogen med kameran och hundarna.
lagom najs (detta är skrivet med ironi) att jag kommer antagligen vara död efter det och ligga däckad i sängen i några timmar.

sammanfattning: dt suger att vara sjuk. om inte mina halsmandlar opereras i juni/juli tar jag personligen bort dem med en sked. puss.

hey! bye!

Min ananaspaj står i ugnen och är snart klar, det luktar awesome i köket och jag är till och med förkyld (kanske därför jag tycker det luktar gott?). Jag ska precis börja titta på ett glee-avsnitt och dricka ananassaften, nom nom.

Jag vill vara frisk, det är så mycket roligare.

I'm not your toy

Jag ba svettas och hostar hela tiden, awesome. Fotade myror (oh intressant..) här om dagen så de bilderna kmr upp så fort jag orkar ladda över dem. puss.

They can't see everything on earth With the satellites and the roving drones




hey fred och kärlek i sommar. Jag kommer ha äckligt kul och förhoppningsvis är vädret lika soligt, bara inte lika varmt. Dricker te och hostar lite lungor. Men jag ska inte klaga, jag är as apglad! låten är toppenbra, hojta till om ni vill veta namnet. puss

Star mile

Okej, är snart klar med historian, awesome. Vad som är mindre skönt är att jag har börjat hosta sån där jobbig bröstkorghosta som vibrerar och gör skitont. Som ett plus i kanten har jag dessutom fått dunkande huvudvärk och fryser. Dumt Anna, dumt. Nu ska jag göra klart historian helt och hållet, toppen. puss.

punkt.


oh inspiration



She just trip over and over again

milkshake & fralla.


Jag sitter och lyssnar på music from The O.C med spotify, kan du hitta finare soundtrack? Nej.
Skriver på historia, det går bra. Blev lite matbilder idag, har kommit igång lite nu eftersom det har varit helg och jag har lyckas slappna av en stund. Hoppas ni blir riktigt frestade mina vänner ;) Idag har varit en riktig mathelg, till lunch/middag blev det rostbiff med potatissallad med en liten plocksallad. En massa gottasaker. puss!

lips like yours



Nej usch vilket deppinlägg jag skrev innan. Just nu smälter jag jordgubbar, glass och vispgrädde som jag smällde i mig för att det är så himlans gott. nu ska jag duscha, puss.

puss

Dagarna bara rusade förbi och helt plötsligt var det lördag. Jag var nyss på asbra humör och skitsugen på att plugga. Nu är jag inte på lika bra humör, nu luktar det ättika i mitt rum och jag är sur av vissa anledningar. see you :)))))

hey mr, kiss me.

a

+ lite saker som man inte ser. finemang. puss.


It's my year this year. But next year is going to be my year even more.

Möbleringen och städningen gick faktiskt bra! :D Har bara dammsugningen kvar typ. Fast ni får se bilderna imorgon, blev lite för mörkt att fota efter-bilder. Time for dammsugning sen blir det avatar med andreas. IMORGON BLIR DET JOHANNA. puss

love love love

So are you beautiful, so are you.

what's done is done.

Snacka om att vara dum, har haft så mycket att tänka på under helgen att jag inte har tittat i min almanacka där det står att jag har idrottsprov idag. Så provet gick... Ja.. Men men, what's done is done!

Time to do some cleaning. Ska nog lägga upp lite före och efter bilder :D Ser fram emot att göra om rummet i sommar :') Måla lite, nytt skrivbord och så.

Efter städning blir det avatar med historia och om jag har tur, andreas. puss.

Love is my weapon


good morning.

Ska ta tåget som går om en timme och jag är redan klar. Händer inte ofta det. Idag slutar jag 12 och jag SKA hinna med 12.20 tåget. Annars blir det rage. eller något.

Mina planer för idag är att städa mitt rum, speciellt mitt skrivbord. I helgen ramlade min bokhylla lite sådär spontant och förstörde allt på skrivbordet. Jag har inte undersökt om det finns några värre skador än, och jag hoppas jag inte hittar någon. Fy fan vad jag sket på mig när den ramla mitt under natten. HAHA.

Sen blir det lite foto och sen historia tyvärr. En massa historia. Jävla uppsats. Nu ska jag gå ner och äta en lugn fridfull frukost. Ska kanske fota till och med. Oh, juste. Blir nog en ny design snart också, eller inte så mycket ny design. Gillar den jag har, bara byta bakgrund och sånt.

puss

Piratskepp och gubbar.

lördagen var fin. Jag gillar svartvitt. Jag älskar mitt liv.


And I just sing


du du du du du du du du du du du
(lyssna på den, den är jätteeee vacker!)

Me, myself and I

 


Tog som sagt lite självporträtt idag. Vill gärna höra eran åsikt eftersom jag vill bli bättre på att fota. För att vara ärlig är jag inte så stort fan av de här självporträtten men jag måste börja lägga upp mer bilder som jag fotar känner jag. puss!

one photo thousand words.

Äntligen en lugn stund för att skriva ner lite snabbt vad som har hänt den här helgen.

- Fredag. Vaknar upp med andreas, drar till Uppsala där jag träffar lite klasskompisar osv. Drar till humC där jag är med en massa fina människor, träffar Malin Awesome och en massa folk. Drog till elin och åt, tillbaka till stan och ja, gjorde egentligen inte så mycket men det var riktigt fint ändå. Tack fina människor.

- Lördag. Var ute på promenad med Andreas, vi gjorde en båt som vi sjösätte i vattnet nedanför mitt hus. Fint! Drog hem till honom sen och jag sov ganska hårt måste jag säga. Men det är fint.

- Söndag. Ätit glass och inte gjort ett skit. Har sett Alice in Wonderland! Typ det. HEHE.

ska fota mig själv nu. puss.