Anna Mary Awesome

Tjej, 14. Flummig men schyst, har problem med världen, skolan and of course... killar. (+ päronen). Har aladåber som aldrig kommer nå C-kupa, får anfall av fnissningar som allt oftare blir garv på allmän plats.

Livlig fantasi som ofta skenar iväg till framtiden, där ett liv utan päronen, landet & flugorna är perfekt. Söker extremt gullig och sexig kille med underbar personlighet och med ett leende som kan få världen att gunga.

skrivet av Anna Mårtensson den 3 augusti år 2006.


fotad 2008 men bilden är.. klockren.

Ung kvinna/galen tonåring, 17 hela jävla år. Helt okey brud som fortfarande inte har "aladåber" som har nått C-kupa men idag tycker hon det är helt okej. Ser på världen som om hon skulle dö imorgon, och om hon då skulle dö imorgon så är det helt okey att ha tillbringat dagen innan i sängen. Förvirrat.

Fotar med en nikon d200 och umgås med vännerna, ett riktigt awesome liv. Funderar på att flytta hemifrån så snart som möjligt för att kunna starta en samling på gigantiska, färgglada, annorlunda koppar som hon ska fylla med olika téasmaker. Fröken mårtensson missbrukar även ordet awesome... och meningen "gud hatar mig".

Söker ingen man för hon råkar ha en extremt gullig och sexig kille med underbar personlighet och med ett leende som kan få hennes lilla privata värld att gunga. Han heter andreas wagenius.

skrivet av Anna Mårtensson den 4 januari år 2010.