photo fucking.

har försökt att skriva ett inlägg nu i några timmar, kom på att jag inte har något intressant att skriva. Ge mig inspiration tack?

Your smile's a drug


En vägg i mitt rum har rivits bort för igår börja det droppa vatten från taket, idag ser det bättre ut men mina ögon blir crazy i mitt rum, alldeles torra. Allergisk reaktion mot något maybe? Nu ska jag fixa ordning mig och sen tänker jag hoppa i sängen, tidig kväll idag. Var hos Andreas idag också, vi tog det som vanligt det lugnt och titta på en film (dock somnade jag, tror att andreas somnade aswell).

Imorgon blir det skola, skins och något oplanerat. Att ta det lugnt blir det i alla fall, jag är kind of död för det mesta så. Jag håller tummarna att Elin kommer på lördag annars ser jag det som ett tecken att jag ska plugga hela lördagen (död åt det). På söndag blir det finally en fika med älskade och saknade Linus, träffar den pojken alldeles för lite. :') Jag ska baka lite och försöka koka riktigt gott kaffe, oh yes.

nu, sängen. Puss.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Tänk dig att en människa är en väg. En väg kan ha gropar, stora och små. En väg kan vara sned och kan ha en skylt där det står att det inte går att passera. En väg kan även vara hal för att vädret bestämde det. En väg kan vara perfekt.

Min väg är oftast ganska bred, stabil men med massor av smågropar. Idag får min väg uppleva lite större gropar och en snöstorm. Det gör det svårt för mig att köra min bil lika stabilt som vanligt. Jag är van med smågropar från jag var liten, jag är van med lite större gropar än små från jag var fjorton år gammal.

Jag hatar att skriva det för det är verkligen inte jag, det är inte så min väg fungerar. Jag börjar, sakta men inte säkert, ge upp. Skolan, mina vänner, kan ta sig i röven.

Dance.

Jag var så nära att radera min x antal år hemliga, gamla dagboksblogg. Där står det om allt, min första förälskelse, mina svarta dagar, mina glada dagar, pojkarna som inte borde ha varit där, flickorna som inte borde varit där, brudarna som var där de borde vara, om partyn, om kompisar, om de där fyllesexen, kyssarna och allt de man ångrar sig, hat, lycka, allt allt allt. var typ det jag tänkte säga med det här inlägget. later.

Strangers like me


halvtaskig uppdatering but who cares. Blir inte så stor uppdatering det här heller, måste plugga och jag är ändå arg på allt och alla. see (fuck) you!

It was you and me yesterday.

Sitter framför datorn en snabbis, i sängen ligger min pojkvän och sover. Pojkvän, jag gillar att säga det, pojkvän.. pojkvän pojkvän pojkvän. ok. (<3) Avslutade precis en gigantisk pocky som Joan tog med sig från sin resa i USA.

Helgen har spenderats med Andreas och Joan, riktigt fint. Jag och Joan gjorde väl inte så mycket egentligen men det var ändå mysigt, vi tog ikapp lite tid :) Jag är hungrig.. Så hungrig, nam nam nam. Denna natt kommer bli lång, ni får inte veta varför men lång kommer den nog bli. ska kila vidare nu, puss.

Imogen Heap



I mina ögon och öron klassas du som nummer ett.

Encore une fois

usch hur dåligt jag har mått under den här veckan men nu verkar vinden vända, känns riktigt skönt att komma ur den där lilla bubblan full av smärta. Sakta men säkert kanske, men på väg ut är jag. Nu ska jag ta en riktigt välförjänt långdusch sen funderar jag på att ha en liten photoshot, vi får se.

puss.

oh boy

kanske inte säger det så ofta, but boy,

du ska bara veta hur du får mitt hjärta att slå när du ler åt mig.


hey who are you?

hey ho, sitter och läser om självförtroende, väldigt intressant och jag blev väldigt inspirerad I must say. kan läsa om de här. Nu ska jag fortsätta plugga, see you.

skins skins skins skins skins

klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden klicka på bilden



Peace out

jag fick en burk katrinblommon á semper av min mor. För er som inte vet är det barnmat, hm? "Kan ges från fyra månader och uppåt", vilken tur för mig då att jag har rätta åldern inne I guess?

nu ska jag äta middag (at least I'll try) och sen tänker jag ringa ett samtal. puss.

I wish

pic Lara Jade


oh, jag måste utvecklas och bli bättre när det kommer till foto, känner hur det kliar att bli lika bra som en av mina största inspirationskällor, Lara Jade. måste träna träna träna fortsätta bli bättre och senare en av de bästa frilansfotografer som finns. Min dröm är i afrika och jag ska ta mig dit. nu ska jag fortsätta springa runt i huset och försöka glömma bort min mage, later.

something feels right

Jag fick värsta rycket att jag ville möblera om i rummet men sen kom jag på att det inte är någon idé eftersom jag ska ändå tapetsera om det soon och sätta upp lite hyllor osv. btw, ska nog titta i garaget om vi har tillräckligt mycket svarta tapeter eller om vi måste införskaffa lite mer. puss

old pic's old memories

old pic från 2008, fina tider.

Idag är jag hemma pga kramper i magen, hade det väldigt mycket i mina yngre dagar som slutade med några nätter på sjukhuset. Jag klarar inte av att äta, pappa tvingar mig att äta, han sitter och väntar tills jag har ätit upp. Jag blir tvingad att dricka otroligt mycket vatten och äta plommon eller vad det är för något. Jag vill bara ligga ner och halvsova medan jag tvingas att röra på mig för det är bra osv. Det här gillas inte, not o-k-e-y.


Who said I was right?

Jag har en vana att säga meningar som "gud hatar mig", "du hatar mig", "alla hatar mig" osv, det låter otroligt depp ut och jag tror verkligen inte att personen jag säger det till hatar mig, och om självaste gud råkar hata mig så är det hans problem ching chong ballong.

Men hela grejen med det här inlägget var att berätta att jag ska försöka låta bli att säga ordet hatar, för jag hatar få saker och personer, plus att det låter så otroligt illa när andra säger det. puss.

Stars and rainbows



Jag övertänker allt för mycket, men jag har mycket att fundera på idag, imorgon, igår och alla andra dagar. Det blev rätt mycket på en och samma gång. Jag är inte den som vill berätta de mest innersta för människor heller för den delen. Fast det sägs vara ganska skönt och bra för själen. Mitt rum luktar rent och städat. Jag är trött och luktar nog svett. Dance athem, dans och en dammsugare kan inte gå fel, det är riktigt underbart. syns senare.

heartbeats.

 

Lite bilder till fotouppgiften, more to come,

or maybe. lovar ingenting.

andreas, du är bäst okey?

puss


Blue like pink


Sitter här tidigt på morgonens i Andreas famn och äter pepparkakor. mysigt. Igår var jag på bio med Sandra min böna och vi tittade på The Imaginarium of Doctor Parnassus. Trailern ger inte filmen rättvisa för trailern är bara konstig medan filmen var awesome. Kanske lite lång men den var riktigt bra.

Igår köpte jag turkost nagellack som jag har haft på mina tånaglar. It's pretty!                    puss

i'm gay!


and i like..


..IT!

Romance never dies

jag är på fotolektionen och redigerar lite pics, går inte sådär himlans bra. Fått en fotoläxa nu under helgen, att fota någons dag. Blir nog Andreas dag, eller yoans. en riktigt rolig uppgift.

uh, jag har fetaste träningsvärken efter gårdagens idrottlektion, det suger. nu ska jag fortsätta redigera, puss.

I'll choose happy.

Jag är lite sur och inåtvänd nu ikväll, eller som elaino skulle säga: "bitter och inåtvänd halvjämte". Ska dricka lite mer honungstee och sen försöka sova tidigt ikväll.  Morgondagen blir en kort skoldag och sen bio med finaste finaste Sandra, det ska bli riktigt mysigt.

Helgen kommer spenderas framför skolarbeten som skulle ha lämnas in för länge sedan, ska försöka göra lite användning av min nya fina kamera som jag har använt pinsamt lite. Har inte så mycket inspiration nu på vintern, jag tror den är på paus som jag är på vintern. Så mörkt och vitt, jag vill ha färger, blommor, levande saker.

Lolita försöker få min uppmärksamhet och jag ska nog ge henne lite. puss.

High school mr

kan ju vara så att jag har en av världens finaste vänner.

A simple walk

promenad med pudlarna, kameran dog nästan direkt, tråkigt.

remindern till nästa gång: ladda kameran.


lovers who hate.


dina charmiga skrattgropar som syns ibland, när du ser så sur ut när du koncenterar dig, när du inte kan sluta le, när du säger att du gillar mig, när dina kyssar bränner hål på min tunga bara för jag gillar det så jävla mycket, när du pussar mig på pannan, näsan eller kinden bara för att visa att jag betyder, när du tittar på mig så känner jag mig söt även om jag har mjukisbyxor, en gammal tshirt och äckligt hår. dina ögon, ditt skratt, dina idéer. när du sover, när du bara är med mig. Tack för att du finns, tack för att du tejpade ihop mitt krossade hjärta. Jag är körd, du har mig, jag är din.

fuck it, fuck you.

- coop konsum tierp det är Anna.

brb, jobba 18-21.15. peace.

would you pick me up?

Idag blir det te, kamera och fin musik. i kanten får det bli lite plugg, men inte så mycket, för jag är inte på humör. tackar annika och evelina för att ni förgyllade min kväll igår, tack. ni är bra, nej. ni är bättre än bra, ni är bäst.

3 word. 8 letters. Say it and you know I’m yours

sakta men säkert kommer inspirationen tillbaka till mig.

jag borde spara till min londonresa

men ack så jag vill köpa det där objektivet.

 

jag satt på datorn fast jag sa att jag inte skulle göra det, jag borde sova, sova djupt. Howie day och alice i underlandet. Jag är lycklig fast jag funderar lika mycket som förut. Varför kan man aldrig sluta fundera? Man funderar på allt, finns det tomater som jag kan ha på min ostmacka imorgon? Jag borde be pappa köpa jordnötssmör, det är nog gott. yoan yoan yoan yoan. Vad ska jag köpa till pappa i födelsagspresent? Jag saknar dig. Varför är du en idiot för ibland? Varför är det vinter för när våren och sommaren är så mycket mysigare. fredag. peace&love. kamera. Even the best fall down sometimes. I fear being like everyone I hate. Varför är detta lov så kort för? Ska nog steka ägg imorgon till brunch. Jag ska nog sluta läsa din blogg, förstår inte riktigt varför jag gör det för. bitmärken. du&jag. Imogen heap. Howie day. Keep on running. tumblr. varför kan det inte sluta för? ost. cheese. ost. Beauty. Kyss mig.                                                     hey.

later.


Don't take my sunshine away


Sitter här hemma efter ha tillbringat dagen mestadels med andreas i sängen. Vid sextiden åkte jag och johanna samt våra mödrar till ett yogapass, tanterna åkte hem efteråt medan jag och Johanna min fina böna körde ett corepass.

Nu ska jag titta lite på wars at home samtidigt som jag peppar för morgondagen, då blir det lite elinpelin, davido och andreas förstås. puss.


This is the sound of freedom

 

Igår pratade jag med finaste Joan i telefonen, vad jag saknar min asiat. mitt lilla solsken som är i San Francisco.

sitter i min säng med andreas, vi busar. vi är busiga. Inte mycket uppdatering här inte, puss.


The lovers are losing


Jag känner mig otroligt busig när jag skriver ett inlägg sisådär kvart i ett på natten. Imorgon (or should I say today?) ska jag jobba från klockan 10 till 16. Blev lite besviken när jag tittade i almanackan efter jag hade tackat ja till att jobba, trodde de var röd dag imorgon. med tanke på att det är trettondagarafton eller något annat julskit. röd dag = dubbelt så mycket i lön.
efter jobbet kommer andreas till mig och vi kommer antagligen dega, vi är så bra på det.

på fredag blir det staden uppsala för att träffa elin och david för att få tillbaka min d40 som hon har lånat. det ska bli otroligt mysigt eftersom jag har saknat min sköna böna (elin alltså, inte kameran) väldigt mycket.
när jag har fått tillbaka min fina älskade d40 blir det lite egopics för att få upp lite bilder på mig i rött hår, again. Har inget objektiv till min d200 för självporträtt just nu. oh, puss tills vidare.

Never think twice

ett välkommande är i sin ordning antar jag, så välkommen. Jag kommer direkt från mrhandsome till denna nya, fräscha blogg. Känns grymt.

Har inte mycket mer att säga än att den här bloggen ska vara full med awesome, roliga, fina bilder och mycket konstiga texter, funderingar och bara quotes. puss.