. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


you cant solve any problem with just potatoes.



Take it from me

bara the weepies och en elin skulle vara bra och ha just nu. dt gör så ont i hela kroppen när det känns så här. Ikväll blir det jag och ko, sen får vi se om jag orkar ta mig själv till skolan imorgon. Hejdå :)

train.

idag är inte min dag, ville inte gå upp. Kanske var det för att jag hade en varm, mjuk, mysig pojkvän som kramade om mig eller var det huvudvärken blandat med magvärken som ville hålla mig kvar i sängen. Bråkade med min mor i bilen, ibland vill jag bara ta upp min relation med min familj. Lite, "jag vill göra slut, det är inte ditt fel familj, eller jo, det är ju det det är.. jag tror jag behöver en liten paus efter våra 18 år tillsammans men jag kan ju höra av mig när jag saknar er igen!"

Ni kan nästan gissa att jag försov mig iallafall. Är framme 5 min efter min lektion har börjat i Uppsala. Bra där Anna. nu ska jag plugga, latero!

freedom.

tråkiga cambilder.


Jag är nog ingen famous superbloggare minsan, skriver kommentarer till de jag tycker har fina bilder, eller skriver otroligt bra. Eller som jag bara älskar ända ner till tårna! ♥ Jag har inte många besökare och jag är dålig på att uppdatera. Jag har inte frågestunder och jag berättar inte om mina dagar i detalj. Jag är kanske tråkig men jag är tydligen bara inte född till superbloggerska. Det är lugnt för min del, helt helt okej.

Jag redigerar en bild på min vackra vackra underbara mamma ♥
Har en fotouppgift till Foto B imorgon och vi fick bara 1 dag på oss att fota. Mindre kul minsan. Senare ikväll kommer Andreas och förgyllar min kväll och säng. Imorgon är det jag och Malin som gäller, det blir grymt. Sen på lördag är det jag och Joan som har en tv-spel dejt tillsammans. Kan det bli bättre? Där fick ni lite uppdatering, en lång en för att vara mig.

/ anna

a hjärta a



glad, kär snart 18

school



håltimmar med malin är en av de bättre saker som finns hihi

last year

har ett ord för er:
skola 08.35-16.40
under den tiden har jag 4 timmar hål.

a
w
e
s
o
m
e

oh snap



insåg nyss att jag råka radera alla cambilder på mig och andreas, mig och Joan, mig och andra fina människor. Fan. Jag gillade dem bilderna och tänkte göra en gigantisk affisch med dem bilderna och sätta upp på min vägg. damn it. Så här ser jag ut idag. Najs. Hejdå. Fan.

But you, and you, and you and you you're just an animal developed into You and you and you and you a monkey needs to dance so do you

Gårdagen var bra förutom att jag av misstag råka typ hälla en liter lim i ögat, det kan jag utan tvekan säga att det var en av de mest obehagligaste stunderna i mitt liv. Brinnande öga, najs.

Lyssnar på min spellista @ andreas spotify. Varför skaffa egen när jag kan använda hans? hehehe. Massor av bra musik som de flesta inte har någon aning om vilka det är. Här har ni min spellista btw - den är inte klar än men den är awesome ändå. klicka här här här här här här här här här här här här här här här här eller här

Nu blir det till att fixa mig sen är det sista året på gymnasiet. Träffa Malin och resten av de konstiga men hemskt underbara prickarna i min klass varje dag, det kommer bli jättefint. See you!

lite suddigt lite blått lite annorlunda


lite random bilder.

nu är min bror och Helena hemma från Japan. Overkligt.

November kan bli svår.

Efter att ha dansat till Hoffmaestro live här om natten och cyklat hem med en pojkvän som var väldigt rund om fötterna (som dessutom spydde upp hamburgaren jag köpte åt honom) är jag nöjd nu efter sommarlovet är slut. På torsdag börjar jag skolan igen.

Nu ska jag äta sen blir det till att cykla till station för att ta tåget till Uppsala med Joan. Ni får ha det bra så LOVAR jag att jag lägger upp lite bilder som jag har fotat de senaste dagarna. Liten blandning med mobilbilder och system. puss!

I bet you look good on the dancefloor


alexandra alexandra alexandra

fan vad bilderna blir gråa här på bloggen. tråkigt. Här är lite mer bilder från igår, tror jag. Tappar dagar som aldrig förr. Nu ska jag ta ut inpackningen från mitt hår och sen blir det linus. ha det grymt till dess.

you're awesome.




2 bilder från igår. Jag och Alexandra. awesome ♥

Åkte och sov hos Andreas igår efter min och alec äventyr. Idag körde jag bil och det gick bra. Sen åkte jag till mormor för frukost. Snart ska jag vara med Linus. Asfint. Nu går jag. Hejdå. ♥

blue? no, red.



förberedelser till photoshoot. HAHA, det blir nog bra till slut.

 

 

 

 


Old pic.

hittade en bild som vi fotade för ett år sedan. hjärta. (insåg nyss att jag kan likna en person called hitler men det är inte med flit. Anledningen jag håller ut högra armen är pga att jag klickade med fjärrutlösaren :O HEHE ojdå..)


Fin och alldeles underbar dag. Spenderas med hallonpaj (+ chokladbitar), ice coffee och tv-spel. Andreas hälsade på en stund för att smaka paj och jag vann på tv-spel över honom. Imorgon ska jag och alec ha photoshoot. har asbra fotoidé. Blir asbra som alltid med oss. hjärta på dig vännen, har saknat oss.

And the world spins madly on

På bild: Martina, Anna, Malin. Skottland.

Om en månad fyller jag 18 år! Nu ska jag äta frukost sen ska jag planera någon slags photoshoot med mig själv eller något sånt. See you mr. Sen så tittar jag på sista minuten resor.

And Elin is coming home soon, I can't wait!

Från och med du

Oskar Linnros och äntligen lite städning av rummet! (Va fan gör jag framför datorn i denna sekund isåfall?) Mitt rum är awesome. truly awesome. Jag behöver införskaffa brösthållare (hihi skrattar åt ordet) och lite tjockare tröjor. Nu blire fortsatt chill med rummet i min nya snygga pyjamas som min pojkvän köpte åt mig i åtta månaders present. (när började jag egentligen räkna månader högt i bloggen?) Han är toppen. ♥

Science

Skratta när du kissar så går toalettbesöket lite fortare. En annan positiv sak är att man har roligt samtidigt.
Vetenskapligt bevisat, av mig. För 2 min sedan.
Har inte provat det här med en snopp än, kommer tillbaka om det funkar likadant för det manliga könsorganet.

HOPELESS

HAHA jag "började" städa halv 7 och jag har fortfarande inte rört ett skit i rummet. Hopplöööööös
hejdå!

This time baby!


jag dansar runt i mitt rum samtidigt som jag städar det. Ni får se bilder later på mitt nyarenoverade, läckra, awesome rum. you guys will love it. Jag vill flytta till GB. later.

Last day.

gammal oredigerad bild från gamla fina dagar.


Sista kvällen här i Strömsund. Imorgon blir det tillbaka med vanliga jobbarkvällar i några dagar sen blir det förhoppningsvis Gotland med Joan. Idag blev det skype med bästaste elin <3

Jag är trött och fnittrar för mig själv. hihi

Försöker göra min blogg lite rolig/finare. Går sådär. nu ska jag borsta tänderna och sen sova. puss