Not your year

Jag och Joan sitter hemma hos mig med var sin dator och to be honest, vi är äckliga nördar :D ätit chips.. spelat fb spel och herregud. WE'RE NERDS!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så vi avslutar väll här. later.

Never think

next: yoga deluxe. puss

summer summer summer summer

I miss the summer a lot, those bright shiny days.

sen kväll igen, en kopp tea sen blir det lite kvalitetstid med mina kuddar. Kort vecka, slutar på onsdag men jobbar på coop både fredag och lördag. money money. puss.


you're my wiopsi

you make me all this wiopsidaysi and I love you.

God, I'm such a wanker.


So this is what you call it


the autumn of 2009


Joan & Anna, 25 oktober 2009

see you later.


Jag har haft en bra helg med finaste Andreas. Idag hade jag planer som inte blir av, kanske lika bra för jag mår helkonstigt. Min mage är uppsvullen som jag vet inte vad, mitt huvud är helt mojsigt och uh, nej. Dessutom har jag ont i mitt knä. Nu blir det nog one piece och sen kanske en bok eller sova en stund. random bild jag fotade förra veckan. puss.

this is it.

jordnötter, loka skogsbär & greys anatomy!

I just ramble on

Jag blir väldigt lätt distraherad.
Jag skrattar åt allt möjligt, väldigt många gånger åt mig själv.
Jag glömmer lätt vad jag pratar om och vad jag pratade om.
Jag älskar pommes frites.
Jag mår som bäst när jag får inspiration och gör något med det.
Jag älskar solen men solen älskar inte mig.
Jag kan ibland stanna till och börja fundera för mig själv.
Jag kan stänga av mina öron och då hör jag inte någon eller något.
Jag har lärt mig att våga ta upp telefonen och ringa någon när jag mår dåligt.
Jag älskar att städa hos andra, speciellt kök.
Jag gillar bokeh.
Jag älskar att inte göra något.
Jag älskar att göra allt samtidigt.
Jag är smart.
Jag hatar att plugga.
Jag älskar att läsa.
Jag läser inte längre.
Jag samlade på fjädrar när jag var liten, och jag har kvar hela samlingen.
Jag är head over heels kär.
Jag är seg, inte slö utan bara väldigt seg.
Jag är tidsoptimist.
En av mina lärare, den antagligen mest konstiga men också väldigt fantastiska läraren förklarade mig som en konstnärlig själ. Jag är kreativ, lever på inspiration, mitt huvud är inte klart, flummig och smart. Jag håller med.
Jag vill se hela världen och jag kommer göra det.
Jag har aldrig varit utomlands.
Jag har aldrig använt mig av ett pass.
Jag gillar iskaffe på påse.
Jag är inte Anna om jag inte har minna minnen och foton.
Jag höll på och städade mitt rum när jag kom på att skriva ett blogginlägg. Det allra första jag skrev var att jag är lätt distraherad.
Jag ser otroligt jätte dåligt.
Jag ska försöka städa mitt rum nu.
peace.

yellow.


Jag är glad som en fisk just nu! Läste nyss ett mejl från Australien att de kan tänka sig att ta in mig som praktikant om jag praktiserar minst två månader. Skulle skriva till en viss Kira senare om dt skulle bli av något med det här. Känns overkligt.

Anyway, dålig på att uppdatera men orkar bara inte. Jag är lat och står för det. Har tema-vecka i skolan, sopstationer, vattenreningsverk och shit. Helt okey med tanke på att man slipper skolan i en vecka :) oh, och på torsdag blir det guidning för några gamla belgiska studenter. Trevligt!

What more? Jag tittar på göössip girl (ligger ett avsnitt efter de i klassen så jag kommer inte fatta ett skit imorgon när vi pratar om det, omg! damn it!) och jag la precis in mina kladdkakerutor i frysen, hoppas de smakar bra, hoppas hoppas hoppas. Idag tänkte jag lägga ut bilder från måndagen på fb men jag orkade inte, jag är så lat. poop-poop.
STEPH! MIN MATTEBOK STIRRAR PÅ MIG! damn it.

triangelkomposition

denna blogg kan inte leverera kvaliten jag önskar.

and they grow



Man vet bara, när man har växt ifrån någon och så. Man vet bara helt plötsligt, och jag antar att det är okej då. Den här dagen har varit sådär, nu funkar inte mitt huvud längre & dt allra värsta är att min hals kliar. Det är dåliga nyheter så vi håller tummarna att det går över. Nu ska jag sätta kamerabatteriet på laddning för den ska med imorgon sen tänker jag sova. Godnatt.

the list.

1. Vad blir ditt namn baklänges?
anna (åh, mitt roliga namn...)
2. Har du husdjur?
2 poodles
3. Hur länge är det längsta du legat på sjukhus?
några dagar
4. Platt eller lockigt hår?
har egentligen halvvågit/lockigt men plattar oftast.
5. Vad gör du om det regnar?
fotar och bara myser av ljudet
6. Vem ringde du senast?
andreas
7. Vad tycker du om sengångare?
I don't have a opinion
8. Första sporten du gick i?
ridning!
9. vad längtar du mest till nu?
att all snö är borta
10. hur gammal har du tänkt att bli?
I don't care :)
11. När åt du en fiskbulle senast?
oj, länge sen.
12. kan du gå ner i spagat?
kunde en gång  tiden
13. vad åt du senast?
pizza! :o
14. läser du på baksidan av mjölkpaketen?
oui
15. bikini eller badräkt?
bikini
16. är du mörkrädd?
non, inte alls :)
17. har du någon gång haft ett par kalsonger på dej?
oui, it's awesome! u should try it
18. älskar du att sjunga?
ja, fast jag suger på det :D
19. har du någon gång spelat kille i en teater?
oui, jag spelade en av de vise männen tror jag.
20. duscha eller bada?
baaaada
21. har du gråtit i skolan någon gång?
haha oui
22. har du någon gång sminkat dig till punkare?
hm, I guess.
23. använder du långkalsonger?
non, inte längre
24. vilket land vill du åka till?
vilket land vill jag inte åka till?
25. vem var den senaste som fick dej att skratta?
andreas
26. vad ska du göra nu?
titta på greys anatomy typ.

On the tour bus


true or false

 

kan vara möjligt att det här blev för mycket anna i ett inlägg. Sitter i stationshuset och pluggar (visst syns det på bilderna?) och mår lite halvt dåligt, lite bakis för ingenting, känns bra! Jag och Alexandra har konstaterat att vi är två unga tanter som föredrar att sitta hemma med föräldrarna än att vara ute och må dåligt dagen efter. & vi är inte ens 18, känns toppen ska du veta!

Dags att skriva vidare på The Kooks och lyssna dem at the same time. toppen. see you.

 


Endless love

denna helg är en långhelg och hitils har den rullat på fint (från och till).

I fredags kom Andreas till uppsalis efter skolan för han och jag skulle äta kinabuffe, så gott. Efter det gick vi runt i stan lite och avslutade kvällen med lite skins (verkligen lite för båda somna under avsnittet). Men det var mysigt och jag tackar Andreas för att vara en toppen pojkvän på en toppen dag. (i'm gayyyy) <3

Igår vakna jag upp med andreas, awesome. Tog det lugnt och sen drog jag till Malino, vi skulle dra till en liten hemmafest som Jannica hade. Det var great förutom att alkoholen inte funkade så bra i min kropp med tanke på att jag knappt har ätit något i två, tre veckor plus att jag precis har avslutat min pencelinkur. Men det förstörde inte kvällen för det. Sen hände lite grejs under natten som gärna kunde låtit bli och hänt men dem detaljerna håller jag för mig själv.

Nu är jag hemma, jag och mami ska snart dra till lärarförbundet och där ska jag plugga. Sen blir det spelning med alec och sen andreas. Blir nog en bra dag. Imorgon ska jag fota arslet av mig, yey!

peace

close up


lovers don't hate.

Så, sitter i skolan för första gången på 1,5 vecka. Dumt nog är nästan all min energi redan slut och jag inser att jag verkligen är ännu mer efter i skolan. It sucks. Ska fortsätta skriva om The kooks så vi ses senare. peace.

edit: random/anonym: oui, jag går på aktivera & tack tack tack! :*

fuck yeah


The kooks

So, elin ringde mig och berättade att the kooks kmr till p&l. Förra året gjorde jag glädjeskutt och hade typ, adhd av glädje. I år var min glädje lite lugnare för c'mon! De ställde in förra året två dagar innan konserten. Jag är fortfarande bitter över det. MEN sen satt jag på the kooks och åh, de är så fina! Luke Pritchard är en herr i min smak och jag kommer stå längst fram och sjunga med i varje jävla låt.


Foto nostalgi


Don't you worry, it could be so sweet

Idag mår jag bättre, antagligen för att jag tvingar i mig mat för jag vill verkligen bli pigg, frisk och glad nu. Mina läppar ser och är fortfarande trasiga, med mitt fläskläppsår (finns det ens ett ord som heter så?) och sen blåsan jag lyckades få under och på läppen. Ser jätte äcklig ut, speciellt eftersom all min toning har försvunnit och min lugg är så tråkig.. Blö. Aldrig känt mig tråkigare och fulare.

Anyway, som sagt börjar jag må bättre och nästa vecka ska jag börja ta tag i min träning igen. & för mr or mrs anonym så ska jag börja med yoga då också. Tagit ett stort avbrott dels för jag köpte kameran i december och har därför inte haft råd att köpa aktiverakort och för att jag har varit sjuk mycket.

Nu har jag inte mycket mer att säga, lägger upp en bild på Joan som jag inte har träffat på ungefär 1000 år, något sånt. crazy. see you later, peace!

brings back memories



vilka minnen det här ger mig, åh! :D

I'm sick of this

Jag är otroligt less på att jag har campat i min säng i en hel vecka och fortsätter med det. Igår var jag hos husläkaren igen (var på akuten i måndags) och där tog de en massa blod och prover. Jag berättade att jag har en massa knölar runt hela halsen och hittar ständigt nya, mina halsmandlar är stora och körsbärsröda, samt att jag har en massa öppna sår och blåsor i munnen och en massa andra mysiga saker.

Vi hoppas de löser problemet den här gången. Nu är jag trött igen och ska nog sova och gå upp tidigt. Jag vet inte vad jag gör med mitt liv längre, sitter eller ligger för det mesta för när jag anstränger mig sover jag flera timmar efter det. Less på det här, jag missar skolan och halkar efter i skolarbetet precis när jag nästan var ikapp. Vi håller tummarna på att mina halsmandlar operaras bort när läkaren (eller vad det nu är) som ska titta på min historik och sådant avgör att dem ska bort.

Ursäkta för ett mycket gnälligt och krångligt inlägg men tänkte förklara för bland annat mina klasskompisar varför jag har så stor frånvaro och en förklaring för mina nära och kära. Sov så gott och festa så mycket som möjligt för mig, because I miss the old party days.

Saknar andreas.
Peace out.

Toi tu est demerdes l'arc en ciel


didn't you say red?

Det är bara en tillfällig ful header, kmr en bättre sen. Nu ska jag försöka dricka te och försöka få i mig lite mat. Jag vill bli bättre, är fortfarande lika less på min hals, mun och läpparna som gör sjukt ont. hm. talk to you later.

something blue

Jag är så jävla less på min hals, den blir aldrig fucking bra. Medicinen får better börja funka snart, annars blir jag crazy. Ska titta på sagan om ringen nu och jag kommer säkert somna. Saknar en massa people, uh. puss.

click click click


lite mer bilder från våran photoshoot, nu ska jag möta andreas och gosa ner mig i hans famn så jag blir frisk snart. puss

it's not a mouth anymore... it is art.

min vackra fläskläpp som andreas gav mig i helgen.

Är man i leken får man leken tåla, eller väck inte den björn som sover.

Något sånt, försökte i alla fall väcka andreas när han sov med en fjäder, han ryckte till och jag råka vara lite för nära honom. ops. Men nu behöver jag inte förstora läpparna :D


Did someone say cupcakedelicious?

en bild från min och alexandras photoshoot, är inte sådär otroligt nöjd för vädret var inte det bästa. Vi får ta göra det igen soon ma love.

later.