Valborg.

VALBORG!

& Jag är inte ens peppad. CRAZY. det är nog vädret. Ska väcka andreas nu, och äta mat! see you.

careface.

Torsdag idag och jag är ledig imorgon. AWESOME.
Idag blir det lite plugg och sen core.
punkt och det gör ont ibland. punkt.
Jag är less. punkt. sjukt less.
på väldigt jävla fucking mycket.
fan. punkt. ok. punkt.

Pojken med getskägget.

Vet inte hur jag ska förklara det utan att låta cheesy men det blir svårt. Fast nu när jag tänker på det, cheesy är typ mitt mellannamn nu för tiden. Så vet du vad, jag tänker inte förklara. För du vet redan hur du får mig att rysa och allt sånt där kärlekstrams. i love you gay-dude. peace.


Den där dagen 24 april

 

En liten provtitt, kommer mer senare när jag hinner lägga upp. PUSS!
(ELIN ÄR SUPERMEGASNYGG JAG DÖR)

Syditalien

Jag fick reda på det för en otroligt duktig fotograf (med namnet Matilda) la ut länken på sidan, och här lägger jag ut den. -tryck här-

Check it out, så värt.

Bilder från helgen kommer ut imorgon! :D

Dear miss stupid.



JAG DÖR av att min awesome dumhet! :') Idag ramlade jag ner för Slottsbacken i Uppsala, den branta backen dvs. Lutningen på den är ungefär -> \
HAHAHA, i alla fall. Jag och Malin skämta om att vi skulle ta den vägen och sen blev det bara så. Malin springer ner för backen och jag följer efter, enda saken var att jag glömde bort att jag hade mina klackkängor som är en storlek för stor för mig. Jag är så van att ha converse hela jävla tiden.

Så jag ramlade och har nu sår över hela mig. Bilden ljuger lite för det ser fan värre ut på riktigt. Jag har två feta bulor och jag spyr typ av illamående så fort jag rör dem, jag tappade hinkvis med hår (råka typ skrapa bort det från huvudet, panik), jag har sår på rumpan, under fötterna, ena axeln, armbågarna, knäna, benen, låren och så vidare. Men gud vad jag skrattade, det var så jävla roligt. Jag är fan störd! :')

Lägger upp en bild på benen som ni ser, och dear classmates, oroa er inte för mig, jag är kanske inte normal men det gjorde inte så ont. Det var fan mest roligt. PEACE OUT

Bulletproof - La roux


Jag har varit vaken sen 05:40 någonting. Somnade direkt efter maten och vakna ibland men somnade om snabbt efter och ja, som sagt vakna 05:40. Inte gjort så mycket nu på morgonen, lärt pappa lillan (min d40) eftersom han ska till Gotland imorgon och fiska i en hel vecka. Nu ska jag göra mig ordning för om en timme går mitt tåg.

Idag blir det att mysa till döds med min awesome boyfriend och imorgon till på måndag blir det en av världens bästa tjejerna på detta jordklot, Elin. Mysigt :')

Blir säkert något mer inlägg och kameran följer med till Uppsala. Peace!

Moment of life

Sitter i mitt rum och blir så himla hungrig när jag känner doften av råstekt potatis och fläskfilé. nom nom!

Skolan idag har varit aaawesome. Började fint med ett Glee avsnitt på engelskan med stephelito, GLEE ÄR BÄST. Sen blev det improviserad dans på idrotten med Malin när resten av klassen hade avslappning. Damn vad jag svettades & damn vad kul jag hade. Kommer bli farligt när det blir Berlin våren 2011! Sen blev det kort med Emma, Malin, Steph och Luddekudde. BLOWFISH. Sen huvudvärk på tåget och nu sitter jag här i min mys/data hörna glad igen :'D

Nu ska jag värma upp mig och funderar på att ta en powernap tills vi äter. puss. (ska försöka fota lite idag också :D)

fish bowl


Wondering.

Jag undrar, och har undrat väldigt länge, varför du är som du är ibland.

competition

Vår 2010.


punkt.

5 min innan Skottland blev inställt. Jag är inte lika glad längre.


22:37 - the normal time

Jag är helt coco bäng i huvudet och spelade nyss in en video när jag var (är) spaced OUT! Jag är helt crazy flummig och är cp glad. Jag borde vara nervös and shit men jag funkar som jag alltid gör, TAR DET SOM DET KOMMER. och äter medan jag tar det som det kommer. Jävligt sugen på havregrynsgröt, det är underskattat. nom nom.

mitt första riktiga videoblogginlägg kommer soon. omg, you can't wait.

update: Blir inget Skottland för mig imorgon. Jag kommer vara otröstbar inom dem närmaste dagarna. Underbart att jag ska sova ensam också..

En virrig natt som alla andra nätter.

pic from.. friday I think.

Gårdagen vaknades med en massa mys i sängen med Andreas för att sedan ta mig vidare till Uppsala med Sandra. Köpte lite nagelsmycken och sånt, tänkte att jag kunde prova på att pynta mina naglar. :)

Sen när jag kom hem var jag med Mr. Awesome again och vi åt mat som djur, brottades, klädde ut oss till ninjor och var med på chatroulette. Vissa trodde vi var terrorister medan andra såg oss för det vi var, ninjas from the future. Ringde Elin för att säga åt henne att gå till msn och skåda detta betende som jag och Andreas hade, men då visade det sig att Elin och David (I think?) låg och sov. Så jag bad om ursäkt och la på igen. Efter det gick vi ner och gjorde mackor a la majonäs (asgoda!) med gurka, tomat, sallad, skinka osv. Jag fick ont i magen och somna i kökssoffan bakom Andreas. Han åt. Sen åt han mer. Sen åt han lite mer igen. Men man ska äta, då mår man bra!

Sen bar han upp mig till min säng.. tror jag... Minneslucka. Vakna nån gång mitt i natten att han prata i telefonen med Ninna. Jag hälsade tror jag, sen somnade jag igen. Tror jag vakna nån gång mer men det hela är som om jag var full. Illa. Men har för mig att hon mådde dåligt och då ska självfallet Andreas ställe upp som en riktig vän och lyssna. Annars hade jag slagit honom. Andreas är bra på att trösta. Nu skriver jag på som det inte är någon morgondag imorgon. Men för mig är det typ ingen morgondag, jag vill till Skottland men Skottland vill inte ha mig.

Borde börja packa min väska. Jag har fortfarande hoppet i mig! peace out och håll tummarna för FR2TU att vi får åka till Skottland imorgon!

Ou est le Swimming pool

favorit i repris, I think?

 

Håll alla tummar och tår att flygen går på måndag, annars är det jag som låser in mig på rummet och gråter lite. JAG VILL TILL SKOTTLAND. Nu ska jag göra något att äta, är urhungrig! (Fast jag åt som en häst när vi åt middag)

peace.


my love.




saknar finaste alva.

Close up

pic: me.

 

bestämde mig för att ta steget närmare på våren och här är resultatet.

 

Var hemma från skolan idag, min stressmage som krånglar. Egentligen skulle jag till hannah ikväll men eftersom min mage krånglar så blir det tyvärr så att jag hoppar över det. Grattis i efterskott Hannah :)

peace.



This is magic

Jag blev helt crazy av glädje när jag märkte hur många kommentar jag hade liggandes som inte hade godkänds. Visste inte om det så det var en superfin överaskning :') Så här är mina svar på era awesome frågor! :D

Anonym om Simple breakfast:
Q:Fina bilder som vanligt! Men vad för typsnitt? :)
A: MA SEXY heter den :)

Jessica om Simple breakfast:
Q:Hur får du dina bilder att se så snyggt bleka ut, fast ändå så... livfulla? ÄLSKAR dina färgtoner!
A: Jag använder actions från deviantart, rekomenderar starkt. Kan få en tråkig bild att bli konstverk. ;)

Dessie om Autumn Story:
Q: ska du till skottland? :O får man henka i väskan eller? ;) hahah
A: yep, med klassen! Blir borta från måndag till fredag. JA såklart, bara att hoppa i :O


& sen ton av pussar till resten av personerna som har kommenterat. ni är awesome. peace out.
(kommer ut lite vår och matbilder senare!)

“There is no sincerer love than the love of food.”

Jag och Stephelito is bringing it!
Jag sitter i skolan bredvid stephelito och my pal martina bredvid henne. Jag tittar på en massa frukostrecept. Ikväll blir det fattiga riddare till kvällsfika tillsammans med Andreas. Blir tyvärr inge poweryoga med Joan ikväll eftersom jag måste få klart Närke helt och hållet. Tyvärr har jag en ton skolsaker kvar efter det men det är bara att kämpa på! :)

Slänger i väg en liten puss till er alla, ni gör mig så glada! see you, peace out and so on.

With sunshine in your mouth

Godmorgon :) Ska ta tåget om en halvtimme så slänger upp vad jag åt här om dagen. Idag blev det fil med bär fast på bilden är det gröt med hallon och mjölk, som det råkar stå på bilden. Har en kort dag idag, slutar tolv så kommer hem tidigt, skönt. Saknar lite människor. Måste kila, puss.

Have you heard about it?

Sen inlägg, lite frukostbilder från några dagar sedan då Joan var här. Det var mysigt :) Hon är så fin! Nu blir det lite Närke som jag borde ha skrivit klart för någon vecka sedan och one piece. Puss!


Autumn Story




min nya hårfärg, dags att studera again. Jag är så dålig på det.
Om en vecka drar jag till Skottland, tja!


Musik nostalgi



HAHA jag dog på den sista!


walking on the road

Jag har helt glömt bort att sagt att jag har färgat håret, tänkte försöka fota lite nu så får ni se sen. puss!

Baked potatoes

Blev väldigt mycket matbilder helt plötsligt, men det var roligare än vad jag trodde att fota mat! :') Här är en bild på våran middag, det var kyckling också men den såg så.. kladdig ut så den skippade jag och fota.

 

Just nu är Joan här och vi har spelat wii en massa, det var superkul, vi var där nere i minst en timme. Mamma var med ett tag och vi tre spelade. Vi skrek som tre galningar, hejade och tjoade. It was awesome.

 

peace


Simple breakfast


Delicious

Efter lite önskemål om att bilder på mat och bakverk ska komma upp hit på min blogg så händer det. En ny kategori mina vänner, mat & bak. Här är mina första bilder från påskmaten!

 



best medicine is you you you

 

den här bilden är så irriterande för man ser inte ögat, that's why I love it.


Paint the silence

Gör om min blogg sakta men säkert, tills vidare, puss!

The hush sound

watch and listen to this wonderful and quite awesome shit


so please don't stay in touch

Sitter hemma hos Andreas där vi geekar oss framför varsin dator. no lifers javisst. Har jobbat de två senaste dagarna vilket har varit.. okey.

Nu ska jag titta på one piece, har inte så mycket mer att berätta om mitt liv, laaaaaaaaaaaaaaaater!

you could say love letters

Joan tar en powernap och jag sitter och redigerar mitt yrkesporträtt som jag måste skicka iväg. Men det är svårt, ska den vara svartvit eller i färg. Knas. Jag funderar på att väcka joanisohoh och gå och äta. Och gå och kissa. Och ladda i kameran i datorn. Och.. göra en massa annat. see you