the sound of rain

lyssnar på ljudet av regn och enya denna fredagskväll. Har varit med andreas idag och sen på kvällen åkte jag och mon maman till valbo. Där införskadde jag två hela jackor och en snygg gul mössa. finemang!

 

Har inte mycker mer att säga, peace out.


awesomeness

var med linus idag, it was awesome. Jag lyssnar på regn, it's awesome! Jag ska gå ut nu & dt är freezing outside, that's not awesome! omg. hejdå.

happy frecklesday


Jag är sugen på att bli av med min solarium-oskuld för att få lite fräknar i ansiktet. I love freckles! & eftersom vintern fortfarande existerar så blir det inga förän i sommar och jag vill ha några nu, dem är söta.

När jag är ute en hel sommar (som när jag var liten) blev min näsa full av fräknar, saknar det. Förra året fick jag knappt några eftersom jag var instägd på coop hela sommaren. Nej, jag ska prova sola solarium, jag är rädd, typ. Men amanda berg fräknar, here I come!

& på tal om ingenting så ligger min awesome pojkvän i min säng, jag funderar på att väcka honom.. hm.. Should I?

let it be

hey hey glada pojkar och flickor.

sitter åter igen  helt ensam i elins hus och funderar på att gå duscha. Gårdagen var kul, åkte pulka (finally!) och tittade på film med petra och elin, dock somnade jag :D Idag ska jag köpa lite födelsedagspresenter och samtidigt försöka införskaffa ett par snygga strumpbyxor. Tyvärr kommer det nog inga bilder från elin och mina äventyr för jag har inte tagit med kameran, kändes inte som jag ville ta ut min kamera i snöovädret i lördags.

blir att jag stannar en natt till här i gamlis, men jag lovar, imorgon kommer jag hem. Då ska jag göra upp planer med alexandra för att fota en massa, med Sandra för att plugga (tyvärr är jag tvungen att göra en massa sånt), försöka leka med Johanna, och med Joan. Fast allra första planen jag ska göra är att träffa min boyfriend som jag saknar. HEHE jag är gay.

duschen ropar, samt toan. jag håller på och pinkar på mig.

it's like you're a dog and I'm a cat.

pic: elin, jag och alec på p&l 09. Aldrig har vi varit äckligare.


är hemma i fina mysiga uppsala i elins hus. fröken blomgren herself är inte hemma, hon är och jobbar, duktig som hon är. Resten av familjen är borta, don't know where. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig lite, bara för att det skulle vara trevligt att se lite fräsch ut för en gångs skull.

kmr hem imorgon, vi syns nog då. peace.

eat love.



dt här är ett gay inlägg till min awesome boyfriend kl 8 på morgonen. I love you fucking much osv. I'm gay and so are you. my energiboy som äter för lite :c

see you.

This is mr no mans show


känner att sitta vid datorn inte är lika roligt längre och speciellt inte att att skriva en text som 25 personer läser, det är ingen text ni lägger i minnet precis.

Mitt liv rullar på med finaste klasskompisarna, vännerna, pojkvännen, familjen, kameran osv. Det är fint. Har samma problem som förut med håret, skolan, inspiration och allt sånt. Vintern plågar mig långsamt. That's it. That's all I have to say, kommer kanske upp något mer inlägg, eller inte. vem vet, inte jag, inte än.

just saying

jag är dålig på att uppdatera hejdå

Where are you best fucking summer of my life?

Jag vill ha sommar so badly men med sommarlov betyder det ångest. Ska jag tillbringa hela mitt sommarlov och sommarjobba eller ska jag ta vara på det sista sommarlovet jag har? Jag behöver pengar för att mätta alla köpbehov jag har, och vi ska inte ens tala om Londonresan, glöm den om jag inte jobbar i sommar.


ugh ugh ugh ugh. Behöver köpa nya glasögon, vår/sommar skor (converse självklart), ipod/mp3, longboard (dt ska införskaffas, för dude, fuck cykeln i sommar!) osv osv. dude, I'm ruined.


adorable!


Time for me to fly

repeat repeat repeat repeat på covern som Sara Ljung har gjort.

The day in photos

avslutar med en gammal bild på mig som

Joan har fotat, den är lite stilig. & för er som har missat det,

var det GUC friskola friluftsdag. Jag och några kompisar åkte till

fjällnora och åkte långfärdsskridskor.

puss & tack för en som alla andra dagar en awesome dag!



O-M-G, what is this? this is R-A-N-D-O-M herself


I don't know, do you?


Happy birthday

sitter och tittar på film med Joan och mami, jag och joan har bakat kaka och ska göra mackor efter maten. awesomeness. puss.

did someone say school sucks?

hej jag orkar inte existera idag hejdå.

mustasch


I just farted

hey little man.
det är toppen med mig! :D Awesome or what? Jag sitter på min fotolektion och har lite småroligt tråkigt för jag har en uppgift att fota men jag tog inte med mig min kamera så det får bli hemuppgift.
Alec later today, awesome! :D vi lär prata om boys, boys, sex och annat skit. Ska nog försöka ta samma tåg som Joan hem, blir toppen toppen.
later later later later later later.

Everything that I said I'd do, like make the world brand new and take the time for you


repeat again and again and again.

helgen har varit lite oplanerad men bra. Nu ska jag gå ut och fota till fotolektionen imorgon. Har en liten sak att säga bara, jag är kär. Jag är nog head over heels kär ändå, dags att ta fram min to-do lista och kryssa över en sak. Nu har jag ungefär 100 saker till att göra, men jag har många år på mig, det är okey. Jag är lycklig.

And the World spins madly on




inte världens bästa uppdatering men mina dagar rullar på sådär fort så jag hinner inte riktigt med. Lite nytt sådär är att jag har ett nytt awesome band som jag inte kan sluta lyssna på. The weepiers heter dem och som ni antagligen har gissat är det dem i låten jag satt upp.

nu ska jag göra lite saker så vi hörs, puss.

lucky me.




bra dag, och den är inte slut än! puss.


random

skolan, stan, sandra, plugg, andreas, awesome.
min dag med få ord, peace.

i love you. I'm doing my best to not fuck it up.


Sova hos yoan, brb.


haircut

 

klippte mig i fredags, inte för det syns sådär otroligt mycket men det är okey.
Sitter på fotolektionen och gör inte ett jävla skit, så himla ovärt. Lektionen har hållt på i en halvtimme och Mia har inte ens börjat?
O-V-Ä-R-T.