You haven't lost your smile at all, it's right under your nose. You just forgot it was there.

Den här bilden får mig att sakna rött hår
fast å andra sidan gillar jag att vara guldis eller vad fan jag har för färg

Happy Birthday


En av de finaste människorna som jag har mött på i mitt liv fyller 21 år idag. Tyvärr är jag inte där och är med på hans dag men han klarar sig nog ändå. Dessutom får jag ge han en extra fin present när jag kommer tillbaka, har en bra idé.


Jag älskar dig Andreas och tack för de fina månaderna tillsammans, de börjar bli några stycken nu, hihi. Världens största grattis till dig, du förtjänar det allra bästa. Glöm inte det. PUSS

love generation

Sitter nu i Strömsund hos farmor. Igår tog jag och papi våra väskor och åkte upp. & nu ska jag stanna här i en månad. Hela mars är jag borta. gone gone gone.
Puss

crazy doing stuff.



Nu står jag halvt omklädd inne i Coop Tierps omklädsrum för oss kvinnor. Idag ska jag framkalla omkring 400 bilder som jag sen ska överfylla några simpla snygga album med. Nu börjar jag så tjing!

mums



min favoritdel på coop

mitt hjärta

mmorgonmys i sängen med en söt ung karl. Tack för att du finns i mitt liv.

pirr och annat bra

Bara jag som känner att verkligheten kommer närmare väldigt snabbt? Om fyra månader har jag redan tagit studenten, redo och klar för livet. Pirr i hela magen som att jag skulle vara nyförälskad. Men det är jag nog lite, jag är nog lite kär i tanken att få vara så fri från skola och tierp.
Efter 1 juni är jag din arbetslösheten! Fast... Jag sommarjobbar nog på konsum sen till hösten så flyttar jag. Kissar typ på mig av upphetsning. På tal om sommar, vilka ska till peace and love? Flera av mina favoritband kommer ju dit, men jag vill bara dit om bra människor ska dit. Halva festivalen är trots allt människorna.

så fint


du vet ingenting

NEW YORK

Födelsedag.

GRATTIS TILL DINA 48 ÅR!
puss till finaste pappa.

Du får mig att le.

Kom precis ur badet med Andreas. Har haft en bra dag med sushi, fika och en massa mys i Uppsala idag. Mitt huvud är hyffsat mosat nu så jag tänker njuta av en kväll framför tvn och illustrator. Vi ses när vi hörs.

not a nomnom moment

Jag måste berätta kanske inte världens trevligaste sak. Jag har haft nu i något år acne på ryggen. As ovärt och man vågar i princip inte gå utan tröja. Väldigt osexigt. Nu köpte jag någon dyr salvaliknande historia på apoteket som jag har använt i 4 dagar. Tror ni inte att jag har nästan inge acne kvar? så sjukt underbart. Nu skulle det ha varit badsäsong så hade det varit tummen upp.
Grymt.

you and I

Blev ingen praktik idag pga all snöstom. Vi fick inte ens ut bilen imorse. Andreas ligger och sover en stund (tråkmåns) och jag ska börja baka. Ska vara med i en tävling, perfekta tillfället att baka då bakverket ska vara med i tävlingen. Blev lite grötig förklaring men ni kan få det förklarat bättre sen. Såg nyss på greys, underbara serie. Är nog min favorit.
latero, hjärta.

en nära vän som jag håller kär


har en sleepover hos mormor. supermysigt.
Jag glömde bort att jag hade en blogg och sen gick det plötsligt tre dagar. imorgon vill jag fota.

sleeping to dream

hittade en bild från 2009 på min bilddagbok (stället som var place to be förut innan alla kom på facebook) där det stod lite saker jag skulle göra 2010. Här är listan kompisar:


- 18 år.

- Peace and love.

- Tattoooooooo

- just have an awesome year

- börjar trean.

- åka pulka med andreas. HAHA

- mustasch partyyyyyy. it's gonna be awesome!

- bara ha ett riktigt jävla ösår, CAN'T FUCKING WAIT OMG!


Jag blev 18 år (oj vad konstigt), jag åkte till pnl, jag skaffade tatuering, jag hade ett awesome year, jag började trean, jag har för mig att jag åkte pulka med andreas, jag hade tyvärr inget mustaschparty men jag var halvt på ett och jag hade fest, jag hade ett halvt ösår, spenderade halva tiden sjuk så.. men annars så. Jag är nöjd med 2010, och nu med halsen cleared och allt sånt så är jag redo. Redan nu är 2011 bättre. Den tanken får det att börja kittlas i magen.

 

Om jag får som jag vill så ska biljetter bokas snart. Dessutom måste jag fixa jobb.


loving you is not all I can do

Bakning och i rymden finns inga känslor. Asbra.

please?

Om jag sover i några minuter, väcker någon mig sen då?

Jag gillar dig i alla lägen!

Jag gillar dig även om du blir man Elin!

jag kör afroooooOoOoo



MORE FUN

gif animation creator
ungefär 20 gånger roligare att göra istället för att skriva uppsats.
(mmmmmhm passion-banan-sallad)


laughing passing by

Idag har jag och Sandra pluggat oss halvt till döds inne i stadsbiblioteket. Thumbs up!
Jag är på världens bästa humör och om jag får som jag vill kommer jag vara ninja ikväll. Dock måste religionen vara klar, äckliga, jobbiga religionen. Buddha och stuff. HEJDÅ

feels like we're standing on a timeless track

Jag är uppe innan klockan 5. Vad hände?


edit: jag har en jävla svennebanan-australisk-engelska när jag säger mitt tal. Dessutom kommer jag har tusen liter saliv i min mun. Fattar inte alls varför jag är nervös för, brukar inte vara det. Kanske för att att jag ljuger genom hela talet, Queensland är inte så vackert och rogivande just nu i denna sekund, och kanske för att jag inte alls har varit på Mon Repos Beach. Kanske därför, eller så är jag bara nervös.

is this what you call a bad hairday?

ugh, känner mig lite som på bilden. Less. Jag är fattig och har för mycket vikter på mig med tanke på hur lite jag har tränat på senaste tiden (dvs FÖR MYCKET ATT GÖRA OCH FÖR LITE TID)
För att minska lite på allt ska jag försöka göra lite skit. Som belöning får jag en nyklippt Andreas alldeles naken i min säng ikväll. Gör arbetet lite lättare. See you.

Attraversiamo

tittar på sista minuten resor till Rom, Paris, London, Tokyo medan jag äter en passions-banan sallad. Inbillar mig att jag tar en välförtjänt paus medan jag inte alls förtjänar den. Fast med min mage går allting lite segare. Men, man ska inte klaga mer än vad man behöver, man kommer ändå ingen vart med det.

Nästa vecka börjar som sagt min praktik, vilket betyder att jag kommer spendera för många timmar instängd i en butik där jag tror i alla fall att jag kan allt. I tre hela veckor. Sen kilar jag upp till farmor och släkt för att praktisera där till och med vecka 12. Det kommer kommer bli magiskt roligt, can't wait. Vecka 13 är jag ledig och vecka 14 åker jag till Tyskland.

Nu ska jag ändra några rader i mitt tal som handlar om Australien. 4 min på engelska. Don't we love english. latero!

Snart checkar vi ut

Min mage protesterade idag. Vilket inte är en bra sak med tanke på att jag har ungefär... 100 saker att göra. Ibland hatar jag skolan och förstår inte varför den existerar. Därför la jag upp en några fina bilder på min klass eftersom det är dem som gör skolan bra.

farfar

puss.

kommer alltid vara favoriten.


mango är kärlek


photo by birdwings (inspirerad av två fantastiska fotografer, Annika och Elin)

Min nya fina bok och mitt pluggtugg. älska mango och passionsfrukt. ♥
Idag slutade jag tolv minuter efter jag började. Vilket betyder att det tog alldeles för lång tid för att komma till och från skolan med tanke på hur länge jag spenderade tiden i skolan.
Nu ska jag plocka fram lite böcker och plugga. latero.