nr 346


nr 346

Ni får alla andra bilder sen, no more time. (glömde batteriladdare = ingen systemkamera) så det får bli mobilkamera som här uppe. puss!

en keynote om en sallad.

Idag ska jag lämna in anmälningsavgiften och då blir jag ett riktigt UF. Jag ska fortsätta fundera på om jag ska till pnl (när det första bandsläppet kom igår till min telefonkis så börja man ju undra hur bra kommer inte bandsläppen bli i år?) eller om det blir något roligare ställe

ska fortsätta prata med Joan nu, måste ta vara på tiden med henne eftersom jag åker imorgon och kommer hem om 8 dagar. puss (på livet)

nr 350

En bild från idag, vi var seriösa hela tiden, eller? Nu ska jag krypa ner i sängen alldeles för sent. Upp klockan sex för att bege mig till skolan. Ah, det är så härligt att pendla (ironi på högsta grad).

LATERO

You beat me black and blue

så pass irriterad att jag nästan kokar, fruktsalladen jag ska göra idag kommer nog inte ens hjälpa mig. Sätter mig ner och spelar playstation istället tills vidare. cp.

nr 351

r
Här får ni världens tråkigaste bild på min säng som pryds av ett nytt påslakan. En bild om dagen var det, och här är den.

Efter att ha gått på en långpromenad med Andreas och Lolita så sätter jag mig ner i sängen och njuter av att plugga. eh, eller? Har prov i naturkunskap imorgon, var halvt död när resten av klassen gjorde det. När jag känner att jag kan det tillräckligt bra så tänker jag sätta på senaste avsnittet gossip girl. Annars blir det att kolla på det på tåget imorgon till skolan.

Dessutom ska jag fota Isabell imorgon på morgonen i studion. Ska bli galet kul, kommer redigera sönder på höstlovet. Dessutom funderar jag på att ta paus från project 356 på höstlovet, någon dag i alla fall. Vi får se.

Nu säger jag bara dass och ingenting så hejdå!

nr 352

Jag måste som alla andra med blogg.se prova schematidsgrej. Så, this is from the past!

Hoppas du mår bra Anna, trevligt att du säkert sitter i din säng fortfarande och gör allt annat än att plugga fast du har två stycken prov den här veckan. latero.


När tårarna är slut så kommer skrattet

den här dagen har varit grymt bra. Började men engelska där det gick great, sen lite håltimme sådär och för att sen ha turism. Där får vi reda på att svenskan är inställd vilket betyder att jag slutade halv 1. Jag, Malin och Emma trallar runt lite på stan och äter på max. Nu sitter jag hemma och dricker iskaffe, har en fruktsallad (1 banan, 2 kiwis och 2 st passionsfrukter = aaamazing!) i kylskåpet som jag ska trycka i mig med glädje om kanske en timme eller två.

Nu ska jag skriva klart min affärsidé till imorgon, då jag får äta en gratis fika för jag och min awesome grupp vann en tävling i turism förra veckan.

nr 353

ful bild som jag är missnöjd med. Nu tänker jag lura in min pojkvän i duschen. hihi latero


true story.


nr 354



den här bilden har många känslor bakom sig.

nr 355



Joan är här och vi avslutade för ungefär en halvtimme sen en sushibricka för en hel familj. Det var grymt. Jag har flyttat sängen så den ligger perfekt läge med tanke på TVn så vi kan halvligga/sitta när vi spelar playstation 3. Jag älskar när jag och Joan har tv-spelkvällar, de är lika awesome varje gång. Förutom att vi blir bittra när vi inte kommer längre på Little big planet. Men jag känner på mig att den här gången, kommer det gå.

Nu tänker jag blanda isté med mangosmak (hur gott lät inte det?) och sen blir det jag och Joan som myser oss in under täcket och spelar hela natten. Jag älskar min bästaste asiat, big time.


btw, såg nyss att min design ser helt fucked up ut i internet explorer. Börja använda Firefox folk, inte imorgon, idag.


nr 356

Idag har varit förträffligt bra dag och den är perfekt just nu. Nu ska jag kila ner under täcket där min pojkvän redan ligger och så ska vi titta vidare på Harry Potter nu. PUSS PÅ LIVET.

nr 357

sover hos världens bästa elin ikväll.

nr 358


nr 359

gif animator




massor foton i ett till project 365.

cykelstaden


vackra Uppsala en höstdag för två år sedan. Tiden går fort.

Idag är en bra dag, jag känner det på mig. Har varit vaken i en halvtimme och är så himla redo för skolan, det har inte hänt sen jag gick i fjärde klass. Det är höstlov om två veckor och då är det jag som beger mig upp till Jämtland. Helt underbart. Jag är i helt extas!

nr 360

söndag. Jag gillar söndagar, det är dagen man får göra ingenting och det är okej. Även om jag inte gör så mycket de andra dagarna. Haha! Ska nu titta klart på filmen som jag och Andreas tittar på, Robin Hood. Sen tänker jag nog titta på The last airbender.

latero! ♥


nr 361

Väldigt simpel bild egentligen, det föreställer ett ihoprullat papper som ligger ovanpå en lampa. Fick liten fantasi/inspirationskick när jag tittade på film. Jag trodde btw att det inte skulle vara så här svårt att fota en gång om dagen och jag har ändå bara gjort det här i fem dagar. Men jag ska fortsätta försöka! latero, ha världens trevligaste lördag!


nr 362

världens skitdag. Aldrig varit så glad att jag har Andreas på min sida. Tack för att du finns i mitt liv.


Brothers.


Bröderna Mårtensson 2008


nr 363

en liten skiss till min tatuering som jag ska göra. Har ett peacetecken ovanför fotknölen som jag gjorde i våras spontant men vill göra något mer där. Den är lite tråkig. Trädet kommer representera hur jag växer som person. Ska beställa tid så får de skissa upp något lite lättare, mindre kladdigt.


A persons music is a window to their soul



nr 364


dear elin

du kan vara den vackraste personen som har gått på den här planeten, både inombords och utombords. Idag fyller du hela 18 år vilket gör dig lika gammal som mig. Gamla tanter. Från blöja till blöja är vi det. Nu är det vi emot världen. vi är störda. And I love it, and I love you.. Ser fram emot våran dejt. love love love

nr 365

Idag börjar mitt projekt som ska heta Project 365 (fantasilöst namn typ). Project 365 handlar om att jag ska fota 1 bild varje dag i ett helt år. Till detta gjorde jag om min design lite, ska fixa några smådetaljer (t.ex. kategorier funkar inte av någon anledning) men det här får duga just nu. Det här är bild nummer 1 btw.

PEACOCK




Jag är orolig över oss två.

Jag är väldigt trött efter dagens händelserika dag men otroligt nöjd. Införskaffade två stycken huvuden som ska pryda en av mina 10 väggar (Ja, jag räknade ut, fast jag räknade bort mina garderober). Samt en julklapp (det var marknad i stan så...) till mamma. Hon kommer älska mitt kap för 45 ynka riksdaler.

Jag har saknat min fina vänner, mer än vad jag trodde. Nu ska jag försöka få ihop en header eftersom imorgon börjar en ny grej i min blogg. Jag ska försöka fota varje dag med min systemis i ett år. Världens bästaste vän fyller 18 år imorgon så det är en bra dag att börja på. Jag tappar så ofta gnistan att fota att jag vill prova hålla igång den i ett helt år, vi får se hur det går.

See you / anna med kaffe klockan halv nio på kvällen

oh shut up

så jag fick för mig att platta håret, så jag platta det. Jag fick för mig att måla naglarna, så jag målade naglarna. Jag fick för mig att ha ansiktsmask, men jag hittade ingen. Så jag bestämde mig för att göra en egen. Lyckligvis hade vi en avakdo, som var lite möglig. Gröp hur de "finare" delarna, blanda i ägg och olivolja (med citronsmak av någon anledning) och märkte att den var way för lös för att sätta i ansiktet. Jag blandar i banan.

Nu sitter jag här med en ansiktsmask som luktar citron och ser ut som snor. Ser ut som jag har haft snorparty med massor av snorbobbar. Uh, undra om den ens kommer vara bra? We'll see. Försökte i alla fall göra mig lite fin till min premiär imorgon. Första gången efter operationen jag försöker på verkliga livet.

I understand, I just don't care

mitt internet är galet segt. Försöker slänga ihop en design men det går bara FÖR SEGT. crazy. orkar inte. Så jag fortsätter titta på 90210 istället. Imorgon ska jag på kick off, jag är lite nervös att se världen (okej, uppsala) igen. Känns som evigheter sen jag såg mer än 10 människor på samma gång.

We're beautiful, no matter what they say

Spenderade en grym fredag och lördag med världens bästa Elin. Vi tittade på 13 avsnitt av 90210 (vilket är 520 minuter räknade Elin ut) och gjorde kolakakor. Vi gjorde ingenting och det var helt freaking awesome. För jag och Elin kan göra ingenting och det är lika grymt ändå.

Dessutom fick jag finbesök av Joan på kvällen som kom med god efterrätt. Och på natten kom Andreas och förgyllade min natt. Nu ska jag titta på någon film samtidigt som jag slipar på mitt företag och svenska. see you.

simple the best


Ni är en sånna där asbra vänner som man inte hittar så ofta. puss

hungrig.

Är så himla less på att må såhär, så himla less att jag har i princip ätit knappt en hel portion mat sammanlagt under en vecka. Dessutom blir jag less på att jag sitter och pluggar på ett prov som jag ska göra imorgon fast jag knappt orkar gå ut med hundarna utan att däcka efter. Bara för att annars kommer jag få göra det på ig-dagen tillsammans med alla andra prov som jag missar. Jag är less på min brors attityd. Jag är less på att jag inte får sova med min pojkvän. Less på att jag inte kan träffa världens bästa vänner dagligen. less less less.

Vill inte mer.

edit: Mamma gick rage när hon fick reda på mina planer att åka till skolan. Alltså, ingen skola imorgon. great...

1818181888181818818181818



& ett grattis till Alexandra som idag fyller myndig. hihi ♥
Tyvärr följer jag inte med ut eftersom jag inte riktigt är i det skicket känner jag. Men latero så ska vi go crazy as usual. ♥

It's so strange how much in life that changes you

bjuder på en bild från arkivet.

nyduschad. nu blir det superlotion över hela kroppen sen tänker jag spela playstation eller sätta på en film. Väntan på att min darling till pojkvän kommer. Latero.

sick.

tillbaka från de två värsta dygn av mitt liv på sjukhuset. Mår sämst, kan typ inte prata. Jag har inga halsmandlar längre. Just nu, är det inte så skönt.

Spenderar dagarna framöver med serier och att spotta slem.