Det är inte lätt när det är svårt

Tiden gick fort och nu är jag plötsligt hemma igen. Sitter i sängen med en liten söt hund liggandes bredvid mig. Jag har en storm av känslor going on. Jag vill bort igen fast jag precis kom hem. Jag vill inte vara här men jag måste.

Jag saknar mina fina vänner och jag vill träffas snart, så gör tid för mig? Jag vill flytta in hos Andreas för att slippa vara här och för att han är så fin och mysig. Jag skriver saker som make no sense. Jag lyssnar på min spellista samtidigt som jag tänker och skriver. Jag saknar min kusin som kan göra mig så glad utan att göra något. Jag har börjat nästan varje mening med jag. Jag saknar min farmor så det gör ont i hjärtat, hon är världens bästa person på den här planeten. I would do anything for you.

Bäst att avrunda innan sentimentala jag skriver världens töntigaste inlägg. Vi avslutar med några gamla roliga bilder
där man får uppleva många jag.



hello Miss Oslo, but hey Mr Gothenburg. Oh, were you there Mrs. Uppsala? Nice to meet you guys.

väldigt gammal bild.
Tiden är otroligt duktig på att rinna iväg när man inte vill det. Inatt drömde jag så himla mycket och vaknade tusen gånger i princip. Nu dricker jag varma koppen med äppel och kanel (hjärta) och tittar lite halvt på klockan. Sista dagen på praktiken och om 4 dagar åker jag hem med en hund rikare. Snuff följer med mig hem. Snuggles kommer han heta när han är inom Uppland och bara kallas för Snuff.
Jag har fått bättre självförtroende här uppe och jag har äntligen hittat mig själv igen. Jag kan skratta utan att någon skrattar med mig igen, det känns otroligt fint. När jag kommer hem ska jag ta tag i så många olika saker. Dessutom dagen jag är på väg opereras mamma, dumt men bra. Nu kommer kanske hon också börja må bra. Talk to you guys later.

New things happening in my life

Jag har tatuerat mig lite spontant men ändå så planerat.

Inspiration är inspiration


update efter 21 dagar i Jämtland


Okej, jag saknar saker där hemma som t.ex. thea och lita (jag och thea på bild 1 i min sköna fina säng), kompisar och så. Men å andra sidan verkar jag klara mig rätt bra här (bildbevis bild nummer 2). Nu ska jag sova och sen tänker jag ta vara på den här sista veckan med farmor som fan. jag kommer sakna världens bästa kusin (ja Sandra, du har första platsen darling), världens bästa farmor och jag gillar Strömsund. Kommer definitivt aldrig flytta hit men det kan utan tvekan bli ett ställe att rymma till på sommrarna.

hörs darls.

Inspirationsklick

Jag har en fet överraskning going on. Fan vad nyfikna ni är nu, jag är det och jag vet ändå vad det är. Få människor vet om det och de vet att de får uppleva stryk om de säger det vidare. Åh, det kommer bli så läskigt bra.
Nu när det är helg ska jag fota lite var mina planer, det blir bra. Nu ska jag sova (ja, jag sover lika tidigt som farmor en fredagsnatt här uppe i Strömsund...) Pusshej.

Japan.

Idag orkar jag inte berätta något. lat tjej. Men jag bjuder på en bild. Alla mina tankar går till Japan.

bing bong

Fick uppdraget att fota 50+ foton på Strömsund by från min praktik. Svårt som stryk, fick ungefär 40 bilder sen tog det roliga slut. Hinner ta några fler imorgon men det känns inte sådär otroligt roligt ändå. Får be farmor ställa upp med sparken haha. Jag blir inte förvånad om ni inte fattar något av det jag skriver, jag är trött.
Hejdå.

Tänkte bara säga att..

Jag saknar
& jag fick åka skoter upp till en av världens finaste backer (enligt mig) med världens finaste utsikt med hjälpa av en man på skoter. Bara för att "jag jobbar för turistbyrån".
På turistbyrån jobbar jag inte alltid lika hårt som jag borde. ibland fotar jag med
När jag kommer hem äter jag gott och gosar med
Nu ska jag ringa ett viktigt telefonsamtal. See you.

me, myself and I

Just chilling with myself.

Photographing yourself

Idag åker jag till Backe och njuter av att göra ingenting fast det nog kommer bli en hel del.

Snuff ♥ Anna


Dunderklumpens land



Jag kom hit till Strömsund för 12 dagar sen och jag ska vara här i 20 dagar till. Det känns som det har gått 5 dagar men ändå som det har gått 50 dagar. Konstigt. Bilden ovanför är några (av väldigt många om vi ska vara ärliga) tråkiga minuter här på praktiken. Det är kul men bara lite långtråkigt. Ändå jobbar jag bara från 9-16 med en timmes lunch och en halvtimme fika. Knäppt!

Nu ska jag skriva lite om ställen här i Ström på deras hemsida samt sätta dit några bilder. SEE YOU!

the night was one click away



Idag när jag gick ifrån fina sandras hem blev jag rädd. Jag pratade med Andreas i telefon och hade snuff i koppel, helt plötsligt ser jag ingenting. Helt svart för ögonen, strömmen i hela jävla ström hade gått. Första minuten såg jag absolut ingenting men sen började jag se lite saker. Tack för att Snuff var med mig, han hittade ju hem vilket jag knappt gjorde.

Förutom det så har min dag varit bra, smörgåstårta och Sandra i en kort sammanfattning. Börjar sakna folket där hemma mer och mer.

puss

Snuggles fast egentligen Snuff


Snuff får pryda mitt blogginlägg idag.

Idag var jag på min andra dag på Strömsunds turistbyrå och jag har redan gjort en poster med grejer som händer inom närmaste månaden i den här lillkommunen. Och för er nyfikna själar så kommer det vara bland annat pimpeltävlingar, bingo i Hammerdal,dansgala i Strömsund. ;]

nu ligger jag i sängen och ska sova, den 28:e åker jag hem till Tierp. Andreas kommer åka upp den 26:e och åka ner med mig, sjukt bra. Blir lagom pirrig av tanken. hihi latero!

Just a picture


En bild på dig i ditt rum.



En bild på din pappa.


En bild på din mamma.


 

En bild på din födelsedag. (De skrattar antagligen åt mig...)



Någon du umgås väldigt mycket med. (I vanliga fall, nu är vi ju på praktik och jag träffar bara farmor typ)



En bild som gör dig glad.



En gammal bild på dig själv.



En person som du saknar. (farfar innan han blev sjuk)



En person som har hjälpt dig genom svåra tider.


En bild på din bästa vän.



En bild på en av dina favoritplatser. (Speciellt när man tillbringar den med Joan)




En bild på ett plagg du känner dig fin i. (hihi min studentklänning!)




En bild som påminner dig om gamla tider.


En bild på barndomsvänner.


En bild som du är nöjd med. (Även om jag är completed naked och grannen råka gå förbi mig fast klockan var 5 på morgonen så älskar jag den här bilden.)



En bild på något/någon som får din mage att pirra.



En bild från i somras.



En bild som gör ont i hjärtat.



En bild på dig själv som du tycker om.



En bild på dig själv från 2006



En bild på dig själv från 2007



En bild på dig själv från 2008



En bild på dig själv från 2009



En bild på dig själv från 2010



En bild på dig själv från 2011



En bild som symboliserar framtid för dig.