oh I did it



Jag har blivit rödhårig. hjärta. Lite bilder från farmors smyckeskrin. Puss.

Long lost friend.



Idag har jag
bakat marängtårta
målat naglarna
köpt yranbiljett
träffat mysiga, roliga Eva (som jag måste åka och hälsa på i Umeå)
bitit mig själv i tungan
klagat över min blåsa på fingret
sminkat mig
redigerat bilder
fotat
gått ut en massa med snuff

och nu ska jag göra lite till, t.ex. göra mig snygg i håret, åka till Jämtlands huvudstad och.. något mer. see you och ha det bra.

It's okey, I have wings.


På bild är det Snuff, min nya följeslagare som inte lämnar mig ur sikte.

Ikväll blir det Yran för min del, åker in med Sandra och blir till att träffa pojkvännen där. Det blir trevligt det här. Det kommer nog bli fler inlägg här nu, eftersom jag har mycket tid över och internet till min dator. Ni blir glada ye ye ye? skoja! uss!

kolmården







Tonight gonna be a good night

det var svårare än vad jag trodde att skaffa internet till min dator men det löser sig nog på något sätt. Sitter just nu på farmors gammeldator. Har fotat en massa så det kmr en massa bilder sen! :D Har till och med redigerat dem så det blir bara att ladda upp later.

Imorgon drar jag till Östersund och yran och kommer tillbaka hit till Ström på fredag. Träffa Andreas och umgås med Sandra och sånt. Talk to you later!

train.

wä jag är hungrig!
sitter på tåget till gävle där min första klass plats på tåget mot Östersund väntar. Jag kommer tillbaka på söndag, men vi hörs ju sen! och ännu mer sen! :)

Shooting star



Jag och Joan har naruto maraton på nya tvn som är riktigt fint. Sena sommarkvällar med bra sällskap är det bästa som finns.

För att förgylla detta inlägg lägger jag upp några gamla och nya härligt fula bild på oss två. hejdå.

This is a story about strange stuff.



I'm supposed to clean my room right now, but c'mon it's so fucking boring. I want to dance to ou est la swimming pool, eat frozen rasberrys and be really happy. Just in this moment, I'm not that delighted I must say... This sucks. Later.

Just telling you.

Jag har börjat skissa på min tatuering. Jag tänker bli rödhårig igen. Jag ska skaffa septum.

18% av ditt liv.

Imorgon lämnar jag Tierps kommun för att tillbringa några dagar hos fina släkten i Strömsund. Jag tar med min kamera men lovar inte några världsliga (är det ens ett ord?) bilder med tanke på att jag inte har tagit ur kolmården bilderna än. Sämst. Men jag ska faktiskt ta med min dator så det blir nirre.

Igår var jag på Eclipse i Gävle, den var inte så bra men helt okej. Bra sällskap vare dock med. Kan inte sluta tycka att Edward är ful, han kan inte ens skratta eller vara rolig.

Nu ska jag städa mitt rum och sätta vissa saker i lådor eftersom vi ska göra om mitt rum... Jobbigt. Men det blir värt det efter.. när vi är klara. See you.

from the u.s.a

 

skype dejt med elin


like sour cream 'n' onion.

Det är söndag och jag leker runt i huset. Snart blir det Tooth fairy på nya (som är gigantisk) tvn.
När vardagsrummet är klart så blir jag som ska ha filmkväll en gång i veckan. HEHE. puss.

illll

trött efter jobbet, nu blir det mat sen blir det sängen. hejdå. Fast andreas är här nu, party!

Just a old piece of memory

en bild fotat för typ, evigheter sen på vackra alexandra.

Igår spontancyklade jag och alec till bergstäckten mitt i natten. Vi skulle bada fast det blev inte så mycket bad. Vi lyckades skrämma upp varandra. Duktigt. :D Vi var uppe till kl 6 och hade det sådär kul som vi hade förr i tiden ♥ Dricka te, se filmer och titta på gamla bilder. awesome.

Vid fyra jobbade jag och nu sitter jag här. Imorgon börjar jag klockan 12 istället för klockan 5 som var meningen. Nästa vecka är jag ledig 6 dagar i rad, så himla skönt! Ska se till att hitta på något riktigt roligt då. See you. :)

One simple ant


photographed by me

Har äntligen fixat photoshop på datorn så redigerar jag för fullt. Awesome.

Idag var man med alec och hon kommer hit snart för att sen sova här. Helt awesome. Nu ska jag fortsätta göra ingenting. Later.

miss alexandra.


photographed by me

Ska åka till staden Uppsala med Alexandra så bäst att jag kilar hem och hämtar plånboken istället för att ligga i Andreas säng och göra ingenting. Han är ju inte ens hemma. Så, see you! :D

elin elin elin elin elin elin

saknar dig din gamla fis som åker till andra sidan jordklotet när det hade varit lika underbart om du bara hade kommit till tierp. Här är allt möjligt elin, skärpning. Skämt åsido, SAKNAR DIG.

working hard.



sitter i lunchrummet och börjar om 10 min igen. Igår var jag, Andreasa. mami och papi på Kolmården. Det var asnajs, hade sjukt roligt och delfinerna in my <3  Bilder SKA komma upp sen, lovar! hejdåå

Scotland i bilder, random ordning.


Malin äter en mackis på Amsterdams flygplats


På bussen till flyget


Jag och Steph på bussen till Glasgow


Vackra vackra Steph!


Jag och Carro barro i Eurohostel


Malin och en skotte i Edinburah


Glasgow centralstation


Glasgow när det regnar :)


Världens ocharmigaste bild på tre inte så fräscha tjejer.


En av många gångerna vi gick och shoppade på primark.


Hannah och Stephanie på centralstationen


Fanny och Elura :)


Fanny! :D


Jag och Hannah visar våra vackra sidor!


centralstationen - Glasgow


Malin, Jag (utan armar). Stephanie, Hannah.


Gubbe som poserade utan tillfrågan haha :)


hehe, inga ord.


Tjusiga Malin och Sandra på bussen till Glasgow


Otroligt vackra Martina på Reid Kerr collage :)


Whiskeydestilleriet


Scottish dinner. Vi blev bjudna på Haggis och grejer. :D


I whiskeydestilleriet


Högländerna


Min tattoo som jag gjorde.


Jag och Malin på väg till Amsterdam!


Hannah och Isabell på väg till Amsterdam!

Emma, Isabella och Fanny på väg till Amsterdam! & Isabells hand på köpet.


HEHE minnen!


Malin och Anna i AMSTERDAAAAAAAAAAAM


Anna och Carro i AAAAAAAMSTERDAM!


Sista bilden från Skottlands resan. Tack :*

pop

hej jag har sommarlov hejdå

mr "I'm never wrong"

Jag har en hosta som vägrar försvinna och snor som inte slutar rinnna. hmhfpttt känner jag. Börjar jobba om 1,5 timme och slutar 9 timmar senare. Ser inte fram emot det. ugh. Håller tummarna att jag får jobba kväll med någon trevlig prick.

Min blogg är tråkig och utan bilder. Jag har inge photoshop och min kamera bara ligger där den har legat nu sen midsommar. Åh, vad har hänt med mig. Hejdå!

lovelovelovelovelove is wonderful

Efter en helg med Joan och Andreas så tänker jag ta upp kameran och hitta lite inspiration i färgglada trädgården. See you, hoppas ni har en underbar sommar!

Slow motion

Nu kör vi förra sommaren all over again, tack världens bästa mamma. åh, ironi ♥

Complain.

Idag började mitt schema på coop. Jobbade från 09.00 - 18.00. Imorgon jobbar jag 12.00-21.15. Vi får se hur spännande det blir med tanke på att jag har börjat tappa rösten. Nästa vecka jobbar jag 5 gånger, alla till 21.00. Pengar pengar antar jag. Synd bara att jag inte var 18, hade tjänat 30 spänn mer i timmen då. :( Fan vad jag klagar, förlåt. ♥

Är supertrött och funderar på att sova om inte Joan kan träffas. See yyyou.

7 månader ♥





Konstigaste 7 månaderna i mitt liv, men ändå en av de
mest pirrande, underbaraste månaderna! ♥
gillar bilden längst upp till höger där andreas äter upp min mun :')

freckles and red hair



hejdå rött hår för den här gången!

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars


I could really use a wish right now.
Tack andreas för att du visa låten för mig :*

Love.

Johannu och jag åkte till la coop och köpte sorbet sen hem till my place. Efter lite mat, glass och prat bestämde vi oss för att åka upp till bergstäckten tillsammans med ballec.

Det var mys och vi hoppade från klipporna och simmade en massa (enligt mig). Åkte hem sen vidare till andreas där jag märkte att min hals började bli tjock och under natten kunde jag inte sova. Väckte Andreas en massa som skulle upp kl 6. Nu är min hals igentäppt och vi alla kan förstå att det är halsfluss. Sämst.

På torsdag lämnar världens finaste barndomsvän Sverige för USA. Jag kommer dö av saknad men jag är ändå glad för hennes skull. Elin kommer vara borta i en månad, en hel jävla månad. Hoppas du har det helt fucking underbart där borta! Det var trevligt att jag fick en vecka med dig innan du åkte i alla fall. :) puss.

sommaren 10

HEJ MYCKET HEJ!

är äntligen hemma ordentligt. Har haft fullt upp de senaste veckorna, först kom kusinen hit i nästan en vecka, sen drar vi upp till Jämtland tillsammans, är där några dagar, drar hem. Midsommar firades här hemma med massa trevligt folk och lite för mycket alkohol. Åkte till bergstäckten med Joan och hade det mysigt. På måndagen åkte jag och nio andra till självaste pnl och firade fred och kärlek i en vecka. Kom hem igår som firades med att åka och bada med andreas och mamma i ängskär. Sov sen hos andreas.

Är nu hemma i mitt hus och ska nu göra mig lite fräsh. Jag och Johanna åker till konsum och införskaffar en fet ben 'n' jerrys och sen blire till att chilla. asnajs.

Ett sjukt jävla inlägg med bilder kmr lateros. BYE